GadgetGear.nl
Gamewarez PlayStation Beanbags

Sony en Gamewarez komen met Playstation Beanbags

Misschien ken je ze al, de Beanbags van het Duitse Gamewarez. Van die ontzettend relaxte beanbags waar je gewoon prima met je controller in kunt wegzakken. Goed nieuw voor PlayStation fans. Er komen twee speciale PlayStation uitvoeringen aan.

Er komen dus twee designs aan. De X-Ray Edition en de Vivid Edition. De X-Ray Edition is een stoere zwart-wit print met een vertrouwde blauwe lijn. De Vivid Edition is een beanbag met het bekende blauw-oranje thema van Sony Playstation.

De basis van deze modellen is de Gamewarez Classic Series. Deze hebben zakken aan de zijkant voor jouw afstandsbediening en blikjes Red Bull. De vulling is gemaakt van stofvrije EPS parels.

De nieuwe Gamewarez Beanbags liggen deze zomer in de winkel voor €139,90.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten