Online audiomerk Teufel opent (tijdelijk) een winkel in Rotterdam

Het is zomer. De stilte voor de storm. Eind augustus verwachten we een stroom aan nieuws en nieuwe producten rondom Gamescom, IFA en IBC. Wie deze vakantie thuis blijft en in de regio Rotterdam is, kan nu langs gaan bij de tijdelijke winkel van het Duitse audiomerk Teufel.
Teufel sloot drie jaar geleden haar deuren van de Flagship Store in Amsterdam. Die heeft er amper twee jaar gezeten. Het bedrijf is een kei in online marketing en verkoop van hun producten via hun webshop. Overigens producten die wij vaak goed tot zeer goed waarderen in de prijsklassen waar Teufel producten voor maakt. Hoewel Teufel er alles aan doet om het online kopen gemakkelijk te maken, blijft het fijn om een hoofdtelefoon of luidsprekers eerst te horen en te zien. Dat kan dus nu tijdelijk in Rotterdam.

Met hun online strategie is Teufel nu één van de grootste Duitse fabrikanten van audioproducten. Er zijn weinig audio merken met ‘acht weken retourrecht’ om de via de webshop bestelde audiosystemen uitgebreid thuis te testen en ervaren. “Teufel geniet grote bekendheid in het thuisland Duitsland”, zegt Sascha Mallah, CEO van Teufel in Duitsland. “Onze kracht ligt met name in de verkoop van audioproducten via onze uitgebreide online winkel. Los van de flagshipstore in de shoppingmall Bikini Berlijn en een brandstore in Essen en Wenen hebben we verder geen fysieke winkels. Het pop-up storeconcept is voor Teufel dan ook uniek. We kijken ernaar uit om Nederlanders, en met name de Rotterdammers, nóg bekender te maken met ons uitgebreide assortiment van audio-oplossingen.”

De tijdelijke Teufel winkel opent bij INCONCEPT op de Coolsingel 83 in Rotterdam. Hans Kuik, initiatiefnemer van INCONCEPT, voegt hieraan toe: “We zijn heel blij met de muzikale dimensie die Teufel binnen ons concept brengt. We hebben verschillende concepten die variëren van fashion tot lifestyle en van boeken tot designmeubelen. Daarnaast hebben we een uitgebreide lunchroom en maken onze barista’s de lekkerste koffie. INCONCEPT is dan ook een totaalbeleving in hartje Rotterdam die met de komst van Teufel een muzikale touch heeft gekregen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.