HP Sprocket Studio, kleine printer krijgt een groeispurt

HP Sprocket Studio kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Dit jaar zagen we al de lancering van de HP Sprocket New Edition. Hier voegt HP nu de veel grotere HP Sprocket Studio aan toe. De eerste Sprocket die foto’s kan afdrukken op 10x15CM.

De HP Sprocket Studio werkt in de basis net zo simpel als de kleine HP Sprocket printers. Je kiest op jouw smartphone een foto en stuurt deze via Bluetooth naar de printer. De foto komt er daarna al vlot uit rollen. Zonder je zorgen te maken over inkt. Dit door slim gebruik te maken van ZINK papier.

HP Sprocket Studio

Één printer kan tegelijk door drie smartphones worden voorzien van printopdrachten. Op feestjes kan dus lekker doorgeprint worden. Met de app kunnen bovendien allerlei filters worden toegepast. Net als bij de kleinere uitvoering, bevat ook deze een eigen papierlade. Geen geklooi en gemakkelijk mee te nemen, dat is de gedachte van HP.

HP Sprocket Studio kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram