GadgetGear.nl

Grote storing treft MijnWebwinkel.nl

Neerland’s bekendste webshop platform ligt weer plat. Via Twitter laat het bedrijf weten dat bellen geen zin heeft. Na een onderhoudsbeurt gisteren, lijkt het platform ernstige problemen te ondervinden.

Vanochtend rolde Mijnwebwinkel een grote update uit op haar server. Rond het middaguur gaf Mijnwebwinkel al aan dat het problemen met haar dienst ondervond richting een klant. Kort daarna kwam er een algemeen bericht naar buiten dat er storingen waren. Hoewel rond lunchtijd een oplossing in werking leek te zijn, is de dienst om 13:52 op zwart gegaan. Inmiddels zijn we een kleine 8 uur verder en lijkt er nog geen licht aan het einde van de tunnel voor de vele webshops die op mijnwebwinkel.nl draaien.

Mijnwebwinkel ontvangt naar eigen zeggen 400.000 bezoekers per dag, die 50.000 bestellingen plaatsen. In de database zouden 7 miljoen producten staan. De schade voor ondernemers op Mijnwebwinkel kan dan ook flink in de papieren lopen.

Update 23:00 – Mijnwebwinkel.nl lijkt weer online te zijn.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten