Neerland’s bekendste webshop platform ligt weer plat. Via Twitter laat het bedrijf weten dat bellen geen zin heeft. Na een onderhoudsbeurt gisteren, lijkt het platform ernstige problemen te ondervinden.

Vanochtend rolde Mijnwebwinkel een grote update uit op haar server. Rond het middaguur gaf Mijnwebwinkel al aan dat het problemen met haar dienst ondervond richting een klant. Kort daarna kwam er een algemeen bericht naar buiten dat er storingen waren. Hoewel rond lunchtijd een oplossing in werking leek te zijn, is de dienst om 13:52 op zwart gegaan. Inmiddels zijn we een kleine 8 uur verder en lijkt er nog geen licht aan het einde van de tunnel voor de vele webshops die op mijnwebwinkel.nl draaien.

Mijnwebwinkel ontvangt naar eigen zeggen 400.000 bezoekers per dag, die 50.000 bestellingen plaatsen. In de database zouden 7 miljoen producten staan. De schade voor ondernemers op Mijnwebwinkel kan dan ook flink in de papieren lopen.

Update 23:00 – Mijnwebwinkel.nl lijkt weer online te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.