Apple introduceert nieuwe MacBook Air en MacBook Pro met studentenaktie

Apple introduceert vandaag de nieuwe MacBook Air. Dit 2019 model heeft een nieuw beeldscherm en vernieuwd toetsenbord. Weliswaar nog wel met het vlinder mechanisme. Studenten kunnen de MacBook Air met een korting bovenop de prijsverlaging kopen. In de vernieuwde educatie online shop zijn meer voordelen te behalen. Je hebt nu al een macBook Pro voor 1499 Euro. Bij een aantal aankopen doet Apple er ook nog eens een Beats Studio 3 Wireless hoofdtelefoon bij.

Scherm en toetsenbord

De nieuwe MacBook Air heeft een Retina-display dat is voorzien van True Tone. Het display heeft een resolutie van 2560 x 1600 met meer dan vier miljoen pixels. Het display­glas loopt nu helemaal door tot de rand van de behuizing, waardoor de omlijsting 50% smaller is dan voorheen. De laptop belooft een natuurlijker beeld voor een verlaagde prijs van 1249 Euro. Studenten betalen een gereduceerd tarief.

Het 13-inch instapmodel vanMacBook Pro, met een prijs van €1499, bevat nu de nieuwste quad-core processors van de 8e generatie en is daarmee twee keer zo krachtig. Dit model, met Touch Bar en Touch ID, True Tone Retina-display en de Apple T2 Security Chip, heeft ook een gereduceerde studentenprijs.

Studentenaktie

MacBook Air en MacBook Pro zijn ook onderdeel van de actie voor het nieuwe studiejaar van Apple, waarbij klanten een Beats Studio 3 Wireless-koptelefoon krijgen bij aankoop van een in aanmerking komende Mac-notebook of iMac.

Het is opmerkelijk dat Apple de prijs verlaagt van deze nieuwe producten en in combinatie met een studenten deal een gratis hoofdtelefoon aanbiedt. Het lijkt er op dat Apple uitstel gedrag wil voorkomen. Er zijn immers nog al wat problemen met het notebook toetsenbord van Apple. Deze update van vooral de MacBook Air moet problemen voorkomen. Tijd zal t uitwijzen of dit het juiste aankoopmoment was of dat je toch beter een model had moeten wachten. De aanbieding is voor Apple normen aanzienlijk en lijkt zeer aantrekkelijk. Wij zijn al weer aan t sparen 😉

https://www.apple.com/nl-edu/shop/back-to-school

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.