GadgetGear.nl
OnePlus 7 Pro Selfie

Verkoop OnePlus 7 Pro Limited Edition Almond van start

Kort na de introductie van de OnePlus 7 Pro en de OnePlus 7, legt het Chinese merk de eerste special edition in de schappen. De OnePlus 7 Pro Limited Edition Almond.

Wij mochten de OnePlus Almond weken geleden al even vasthouden in Amstedam. De kleur laat zich het best beschrijven als een hele zachte variant van het bekende Champagne Gold. Misschien een tikkeltje teren de parelmoer kant aan wanneer je de reflecties op de achterkant van het toestel ziet. Deze bijzondere reflecties komen van een speciale folielaag dat achter de glazen achterkant zit.

Eerder publiceerden we al een review van de OnePlus 7 Pro. Onze conclusie op dat moment was dat dit veruit het beste toestel is voor gaming en andere vormen van entertainment. Bovendien is de pop-up camera een heel bijzondere ervaring. Wil je nou meer weten over het toestel, lees de OnePlus 7 Pro review.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten