Kort na de introductie van de OnePlus 7 Pro en de OnePlus 7, legt het Chinese merk de eerste special edition in de schappen. De OnePlus 7 Pro Limited Edition Almond.

Wij mochten de OnePlus Almond weken geleden al even vasthouden in Amstedam. De kleur laat zich het best beschrijven als een hele zachte variant van het bekende Champagne Gold. Misschien een tikkeltje teren de parelmoer kant aan wanneer je de reflecties op de achterkant van het toestel ziet. Deze bijzondere reflecties komen van een speciale folielaag dat achter de glazen achterkant zit.

Eerder publiceerden we al een review van de OnePlus 7 Pro. Onze conclusie op dat moment was dat dit veruit het beste toestel is voor gaming en andere vormen van entertainment. Bovendien is de pop-up camera een heel bijzondere ervaring. Wil je nou meer weten over het toestel, lees de OnePlus 7 Pro review.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.