Somfy introduceert nieuwe, elektrische gordijnen

Somfy Huna

Somfy heeft met de Huna een nieuwe serie, elektrische gordijnen gepresenteerd. De gordijnen kunnen worden bediend via de Somfy app, maar ook via directe bediening vanaf een draadloze wandschakelaar.

Naast deze directe bediening, zijn de elektrische gordijnen ook echt smart te maken. Dit kan passief via bijvoorbeeld lichtsensoren. Daarmee kan het systeem zef bepalen hoeveel licht de woning binnen komt. Daarnaast kun je via de app ook routines instellen. De verbinding verloopt via Bluetooth 4.2. De rolgordijnen werken op batterijen die zo’n drie jaar mee moeten gaan, op basis van 1 op en neer beweging per dag.

Wat opvalt, is dat de Somfy Huna rolgordijnen verrassend laag geprijsd zijn. Daarmee lijkt Somfy zich klaar te maken op de strijd met Ikea. De Zweedse meubelmaker komt binnenkort ook met elektrische rolgordijnen voor weinig. Echter blijft Ikea de lancering van haar rolgordijnen maar uitstellen. Voor iedereen die niet wilt wachten dan wel iets meer keuze in afwerking wenst, lijkt Somfy Huna een sterk alternatief. De rolgordijnen zijn maximaal 250CM hoog en breed.

Eén reactie

  1. Graag zou ik een offerte willen van rolgordijnen huna.
    Zwart voor de privacy.
    Breedte 45cm lang 3meter 3stuks
    Breedte 45cm lang 2,5meter 3stuks
    Breedte 80cm lang 2.5meter 2stuks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.