GadgetGear.nl
Somfy Huna

Somfy introduceert nieuwe, elektrische gordijnen

Somfy heeft met de Huna een nieuwe serie, elektrische gordijnen gepresenteerd. De gordijnen kunnen worden bediend via de Somfy app, maar ook via directe bediening vanaf een draadloze wandschakelaar.

Naast deze directe bediening, zijn de elektrische gordijnen ook echt smart te maken. Dit kan passief via bijvoorbeeld lichtsensoren. Daarmee kan het systeem zef bepalen hoeveel licht de woning binnen komt. Daarnaast kun je via de app ook routines instellen. De verbinding verloopt via Bluetooth 4.2. De rolgordijnen werken op batterijen die zo’n drie jaar mee moeten gaan, op basis van 1 op en neer beweging per dag.

Wat opvalt, is dat de Somfy Huna rolgordijnen verrassend laag geprijsd zijn. Daarmee lijkt Somfy zich klaar te maken op de strijd met Ikea. De Zweedse meubelmaker komt binnenkort ook met elektrische rolgordijnen voor weinig. Echter blijft Ikea de lancering van haar rolgordijnen maar uitstellen. Voor iedereen die niet wilt wachten dan wel iets meer keuze in afwerking wenst, lijkt Somfy Huna een sterk alternatief. De rolgordijnen zijn maximaal 250CM hoog en breed.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten