Slimme Ikea rolgordijnen komen in Augustus

Na een flinke uitstel, lijken ze nu toch te komen, de slimme rolgordijnen van de Ikea. Het Zweedse meubelmerk moest softwareproblemen overwinnen, maar zegt ze in augustus alsnog in de stellingen te leggen.

Ikea presenteerde de Kadrilj en Fyrtur rolgordijnen begin dit jaar. Ze zouden in februari al in de winkels moeten liggen. Echter bleek het merk voor de nodige software problemen te staan. Voordeel van het uitstel is dat Ikea nu ook de integratie met de eigen Tradfri app rond heeft. Daardoor zou de integratie een stuk gemakkelijker gaan, zo werd bekend via iFun.de.

Naast bediening via de eigen Tradfri app, zullen de rolgordijnen ook via andere smart home systemen bediend kunnen worden. Denk daarbij aan slimme assistenten als Google Home en Amazon Alexa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events