Na foldgate, komt hij er eindelijk aan. Samsung topman King Seong-Cheol heeft tijdens een presentatie laten weten dat het toestel klaar is om de markt op te gaan. Samsung moest het toestel eerder dit jaar terugtrekken nadat review exemplaren bij journalisten binnen enkele dagen al kapot gingen.

Het oorspronkelijke idee was om de Samsung Galaxy Fold in juni in de schappen te leggen. Nadat verschillende Amerikaanse media allerlei defecten aan het scherm lieten zien, besloot Samsung de lancering van het toestel uit te stellen.

Samsung Galaxy Fold met bobbel onder het display

De topman van Samsung geeft nu aan dat ‘vrijwel’ alle problemen met het display zijn Toch gaf hij nog geen exacte datum op waarop we het toestel toch in de winkel kunnen verwachten. De Galaxy Fold is het duurste topmodel van het merk, dus het is er alles aan gedaan om dit toestel een succes te maken. Na de ontploffende accu’s in de Samsung Galaxy Note 7 series, komt een grote terugroepactie het bedrijf niet goed uit. Huawei stelde de release van haar opvouwbare Mate X ook al uit. Mede op basis van de ervaringen van Samsung.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.