GadgetGear.nl
Samsung Galaxy S10 Canary Geel

Samsung verkoopt 100.00ste Galaxy S10

Het zat Samsung niet mee met de verkopen van de Galaxy S9 series. De serie was goed, maar er waren geen schokkende verbeteringen ten opzichte van haar voorgangers. Nu concurrent Huawei door de Amerikaanse sancties ook nog op haar knietjes wordt gedwongen, viert Samsung de verkoop van de 100.000ste Galaxy S10.

Samsung geeft in haar berichtgeving aan dat de Galaxy S10 maar liefst 31% beter verkoopt dan de Samsung Galaxy S9. De camera, accuduur, snelheid en beveiliging van het toestel zouden de reden zijn dat de toestellen beter verkopen. Dit komt naar voren uit een onderzoek onder 1.060 Nederlanders tussen de 18 en 55 jaar tussen 28 januari en 1 februari van dit jaar.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten