Het zat Samsung niet mee met de verkopen van de Galaxy S9 series. De serie was goed, maar er waren geen schokkende verbeteringen ten opzichte van haar voorgangers. Nu concurrent Huawei door de Amerikaanse sancties ook nog op haar knietjes wordt gedwongen, viert Samsung de verkoop van de 100.000ste Galaxy S10.

Samsung geeft in haar berichtgeving aan dat de Galaxy S10 maar liefst 31% beter verkoopt dan de Samsung Galaxy S9. De camera, accuduur, snelheid en beveiliging van het toestel zouden de reden zijn dat de toestellen beter verkopen. Dit komt naar voren uit een onderzoek onder 1.060 Nederlanders tussen de 18 en 55 jaar tussen 28 januari en 1 februari van dit jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.