Oppo opent de aanval op Huawei, met de Oppo Reno 10x zoom. Een camera die op papier erg veel overeenkomsten laat zien, in een toestel dat een stuk goedkoper is.

Oppo introduceert haar Oppo Reno 10x Zoom met een prijskaartje van €799. Dat is een heel stuk onder de introductieprijs van de Huawei P30 Pro, die ook een 10x zoom hybrid camera bevat. De bezuiniging lijkt ook niet in de snelheid te zitten. Oppo voorziet haar nieuwe vlaggenschip namelijk van een Qualcomm Snapdragon 8554 chipset met 8GB werkgeheugen. Daarnaast krijg je ook nog eens 256GB opslagruimte. Het lijkt meer in de kleine dingen te zitten als draadloos laden en de waterdichtheid van het toestel.

Oppo Reno 10x Zoom 5G

Onlangs mochten we al de ‘gewone’ Oppo Reno reviewen. Een toestel die met een veel tragere chipset, toch el enorm vlot overkwam. Ook viel daarbij al op hoe goed de camera’s in het toestel waren. En slim, de selfie camera kreeg bij de gewone Oppo Reno al een LED flitser mee. Netjes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.