GadgetGear.nl
OnePlus 7 Pro Triple Lens Camera

OnePlus Open Ears forum komt naar Nederland

Wil jij inspraak in de ontwikkeling van de nieuwe OnePlus camera? Dan kun je jezelf aanmelden voor het OnePlus Open Ears forum in Amsterdam. Daar gaat het merk met je in gesprek.

Bij OnePlus staat de community voorop. Daarom organiseert het merk zo nu en dan een Open Ears forum. De OnePlus gebruikers die zich hebben aangemeld en worden geselecteerd, komen dan op kosten van OnePlus naar de locatie toe. Ditmaal de A’dam Toren.

Bij een eerder Open Ears forum werd de Zen modus ontwikkeld. Deze modus zit in de OnePlus 7 series. Een serie waarin we de OnePlus 7 Pro bombardeerden tot de ultieme gaming phone, maar kritiek hadden op de camera. Die was niet meer dan prima. Kennelijk waren we niet alleen. Daarom is de camera het onderwerp voor het Open Ears forum van dit jaar. Het lijkt er dus op dat OnePlus komend jaar de beste camera op de markt wilt zetten. Het zou ons niet verbazen als OnePlus daar daadwerkelijk de slagkracht voor heeft.

Aanmelden kan hier.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten