GadgetGear.nl
Logo Nextdoor

Nextdoor gaat advertenties weergeven

Hij is populair in heel wat buurten in Nederland, de app Nextdoor. Hier in Nijmegen, waar wij gevestigd zijn, zit zelfs de grootste community van Nederland. Na jaren ontwikkelen wordt het tijd voor het bedrijf om geld te verdienen. En dat start met een actie voor non-profits.

Nextdoor gaat in Nederland gesponsorde berichten in de timeline testen. Deze berichten zijn nog niet te koop voor bedrijven, maar worden getest met een actie voor Het Rode Kruis en Veilig Verkeer Nederland. De berichten komen als ‘gesponsorde berichten’ in de tijdlijn van de app te staan.

Hoewel Nextdoor de test begint met non-profits die ook niet voor de plaatsing hoeven te betalen, is het de bedoeling het netwerk open te gaan stellen voor lokale ondernemers. Ook kunnen bedrijven binnenkort een lokale pagina aanmaken. Bedrijven krijgen ook een eigen plek in de nieuwsfeed om reclame zo een duidelijke plek te geven. Deze functies volgen op een later moment.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten