Schaam je niet, je telefoon is je belangrijkste bezit. Het geliefde scherm is het eerste dat je ziet nadat je wakker wordt. Voordat je naar bed gaat zet je nog even je wekker en bekijk je je laatste berichten. Meer dan een stuk techniek, maar een verlengde van jezelf.

Maak je telefoon persoonlijk!

Jammer dat zo’n belangrijk item in je leven vaak ontsierd wordt door een generiek, plastic hoesje. Natuurlijk wil je je bezit beschermen, maar écht classy wordt het er natuurlijk niet van. Er is een oplossing! Je kunt namelijk eenvoudig je eigen smartphone hoesjes ontwerpen! Hierdoor bescherm je je telefoon tegen dagelijkse gevaren én hoef je niks af te doen aan het fraaie uiterlijk van je telefoon.

Casimoda Brownies Blondies

Wat komt er op mijn telefoon?

Als je je eigen hoesje wilt ontwerpen hou je met twee dingen rekening. Wat voor type hoesje wil ik en, bijna nóg belangrijker, wat moet er op mijn hoesje komen?! Voor de laatste vraag, het uiterlijk van je hoesje, kun je uit vele bronnen putten. Ga eens door je foto’s heen en kies precies dié foto die je graag dagelijks terugziet op je telefoon. Andere dankbare onderwerpen zijn films, series en muziek. Over welke film praat je honderduit op een feestje? Welke serie laat je hard echt sneller kloppen? Personaliseer je telefoon en binnen de korste keren gaat iedereen zijn eigen smartphone hoesjes ontwerpen!

Casimoda Cover Best Friends

Wat voor type hoesje?

Zo veel opties als bij het ontwerp zijn er niet, maar dat betekent niet dat er niks te kiezen valt! Je hebt de keuze uit een verscheidenheid aan materialen. Ook bedekt het ene materiaal je telefoon meer dan het andere. Belangrijk bij het zelf smartphone hoesjes ontwerpen is dat je nadenkt over de gebruiker van de telefoon. Bewaakt iemand zijn SmartPhone met zijn leven, of is het een type ‘altijd-gebroken-scherm’? Laat dat meewegen in je keuze voor een materiaal!

Het is dus leuk en eenvoudig om je eigen smartphone hoesjes te ontwerpen. Geen compromissen voor de uitstraling van je telefoon én een stijlvolle verschijning!

Deze post wordt mede mogelijk gemaakt door Casimoda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.