GadgetGear.nl
Nokia 2.2

HMD introduceert de Nokia 2.2

Met de Nokia 2.2 zet het Chinees-Finse HMD een nieuw Android one toestel in de markt. Met een prijskaartje van 119 richt het toestel zich op de onderkant van de markt.

Hoewel goedkoop, doet HND haar best de Nokia toch premium looks te geven. Dit door de selfie camera achter een inkeping te plaatsen en het toestel een flink, 5,7 inch display mee te geven. Ben je het kleurtje zat, verkoopt Nokia Xpress-On covers.

Nokia 2.2

De Nokia 2.2 zal op een MediaTek Helio A22 chipset draaien met 2GB of 3GB werkgeheugen. Afhankelijk van de uitvoering krijg je 16GB of 32Gb opslagruimte. De Helio A22 is een chipset op basis van 4 2.0GHz processors. Ook krijg je achterop een 13 megapixel camera.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten