HMD introduceert de Nokia 2.2

Met de Nokia 2.2 zet het Chinees-Finse HMD een nieuw Android one toestel in de markt. Met een prijskaartje van 119 richt het toestel zich op de onderkant van de markt.

Hoewel goedkoop, doet HND haar best de Nokia toch premium looks te geven. Dit door de selfie camera achter een inkeping te plaatsen en het toestel een flink, 5,7 inch display mee te geven. Ben je het kleurtje zat, verkoopt Nokia Xpress-On covers.

Nokia 2.2

De Nokia 2.2 zal op een MediaTek Helio A22 chipset draaien met 2GB of 3GB werkgeheugen. Afhankelijk van de uitvoering krijg je 16GB of 32Gb opslagruimte. De Helio A22 is een chipset op basis van 4 2.0GHz processors. Ook krijg je achterop een 13 megapixel camera.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram