GadgetGear.nl
Google Pixelbook

Google stopt met eigen tablets

Hoewel ik nog steeds met plezier achter bij Google Pixel C tablet zit, gooit Google de handdoek in de ring. Google stopt met het zelf ontwikkelen van tablets. Daarmee blijft Apple als enige Amerikaan over en Samsung en Huawei als grootste uitdagers.

De laatste tablet die Google uitbracht was de Pixel Slate uit 2018. Hoewel Google twee varianten in ontwikkeling had, is de verdere ontwikkeling van tablets nu van de baan. Het gros van de werknemers die aan tablets werkten, zijn nu overgezet naar de ontwikkeling van PixelBook laptops. Voor andere werknemers worden andere opties onderzocht.

Dat Google stopt met tablets, lijkt niet het einde te zijn van de ontwikkeling van eigen Pixel smartphones. Voor de huidige Pixel Slate tablets zal Google voorlopig nog wel met software updates komen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten