GadgetGear.nl
Syrp Genie Mini II

De Syrp Genie Mini II laat je echt strakke time-lapse video’s vastleggen

Wil je hele strakek panning video’s schieten, timelapses met beweging of strakke panorama foto’s? Dan zou de Syrp Genie Mini II weleens een heel interessante tool kunnen zijn.

De Syrp Genie Mini II is een roterende motor die het mogelijk maakt een camera met een maximaal gewicht van 4 kilo 360-graden te laten draaien. Uiteraard met een constante snelheid. Het apparaat is via Bluetooth 4.2 zelfs te bedienen met een app. Zo krijg je optimale controle over het beeld dat je gaat vastleggen. Genie geeft zelfs aan dat je een pan+tilt combinatie kunt maken door twee Syrp Genie Mini II’s te koppelen. Met behulp van een shutter link kabel kun je bovendien de camera direct bedienen om zo de samenwerking tussen de camera en de Syrp Genie Mini II te verbeteren.

Syrp Genie Mini II

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten