Wil je hele strakek panning video’s schieten, timelapses met beweging of strakke panorama foto’s? Dan zou de Syrp Genie Mini II weleens een heel interessante tool kunnen zijn.

De Syrp Genie Mini II is een roterende motor die het mogelijk maakt een camera met een maximaal gewicht van 4 kilo 360-graden te laten draaien. Uiteraard met een constante snelheid. Het apparaat is via Bluetooth 4.2 zelfs te bedienen met een app. Zo krijg je optimale controle over het beeld dat je gaat vastleggen. Genie geeft zelfs aan dat je een pan+tilt combinatie kunt maken door twee Syrp Genie Mini II’s te koppelen. Met behulp van een shutter link kabel kun je bovendien de camera direct bedienen om zo de samenwerking tussen de camera en de Syrp Genie Mini II te verbeteren.

Syrp Genie Mini II

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.