Logo GadgetGear.nl
Cosmopolitan Cover met Rianne Meijer
Picture of Dennis van Dijk
Dennis van Dijk

Cosmopolitan gaat AR

Vrouwen en tech, het wordt steeds normaler. Dat zien we aan ons verkeer (hallo dames!), maar ook aan leuke publicaties als Techgirl die laten zien dat de liefde voor tech niet bepaald wordt door welke WC je kiest. Ook bij ‘de Cosmo’ gaan ze mee met de tijd.

De nieuwste Cosmopolitan heeft dan ook een AR covermodel en jawel heren, het is influencer Rianne Meijer van 26 jaar. Wanneer je jouw smartphone op de cover richt, komt ze er in 3D op te staan. In onderstaand filmpje zie je hoe het maken van zo’n AR cover tot stand komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.