GadgetGear.nl
Cosmopolitan Cover met Rianne Meijer

Cosmopolitan gaat AR

Vrouwen en tech, het wordt steeds normaler. Dat zien we aan ons verkeer (hallo dames!), maar ook aan leuke publicaties als Techgirl die laten zien dat de liefde voor tech niet bepaald wordt door welke WC je kiest. Ook bij ‘de Cosmo’ gaan ze mee met de tijd.

De nieuwste Cosmopolitan heeft dan ook een AR covermodel en jawel heren, het is influencer Rianne Meijer van 26 jaar. Wanneer je jouw smartphone op de cover richt, komt ze er in 3D op te staan. In onderstaand filmpje zie je hoe het maken van zo’n AR cover tot stand komt.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten