GadgetGear.nl
Auping Smart Base

Auping introduceert anti-snurk bedbodem

Auping heeft de Smart Base geïntroduceerd. Een nieuwe bedbodem die gebruikers van het snurken af moet helpen. Dat wil zeggen, die vooral de partners van het snurken af moet brengen.

De bedbodem doet dit door te reageren op gesnurk in bed. Wanneer de bedbodem dit opmerkt, verhoogt het, het hoofdeind. Daarnaast kan de bedbodem de snurker een zetje geven om de houding aan te passen en zo het gesnurk te verminderen. Dit doet de bodem door even te bewegen.

De Auping Smart Base bestaat uit een verstelbare spiraalbodem in combinatie met de Auping Connect. Daarmee is het bed ook met een smartphone of tablet te bedienen. Bovendien is de Smart Base te verbinden met de Homey hub. Daarmee is de Smart Base te koppelen met duizenden andere smart home apparaten te verbinden.

De Auping Smart Base heeft nog meer mogelijkheden. Zo kan het bed je wekken wanneer je in een lichte slaap bent in de buurt van jouw wekmoment. Daarmee word je meer ontspannen wakker. Het bed kan je ook voorstellen wanneer het ideale moment daar is om te gaan slapen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten