Na Simba komt ook Auping met een slim bed. Het bed is de Auping Connect en bedien je met de smartphone. Daarbij lijkt Auping wat verder te hebben nagedacht over wat je allemaal met smartphonebediening kunt doen.

Zo innoveert Auping onder anderen met een bijzondere wekker functie. Wanneer de wekker voor je gaat, komt het bed op een vooraf ingestelde hoogte omhoog. Zo wordt je dus rustig overeind geholpen om wakker te worden. Heerlijk voor rugslapers.

Auping lijkt als doel te hebben het Auping Connect bed echt het middelpunt van de slaapkamer ervaring te willen maken. De app moet dus gaan communiceren met andere smart home producten in de slaapkamer. Binnen ons Het Innovatieve Huis hebben we natuurlijk al heel veel smart producten op de slaapkamer. We kunnen ons voorstellen dat het bed kan communiceren met de speakers van SONOS, Android TV, Philips Hue verlichting en elektrische gordijnen, laat staan de radiatorknop om de temperatuur van de slaapkamer comfortabel te houden… of moet Auping misschien toch gewoon de API open gooien zodat platformen als Free@Home, Homey en Homee het bed kunnen bedienen? Bijvoorbeeld bij brand alarm het bed omhoog zetten zodat je er sneller uit komt. Wanneer je uit bed stapt, de verlichting in de gang even aan doen etc. Uiteraard is dat ook weer een beetje afhankelijk van eventuele  sensoren in het bed.

De Auping Connect is vanaf 18 juni te koop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.