Anker introduceert de Eufy RoboVac 35C robotstofzuiger

Eufy RoboVac 35C kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Anker heeft gisteren haar Eufy RoboVac 35C robotstofzuiger gepresenteerd. Deze nieuwe robotstofzuiger meet slechts 7,25CM hoog waardoor deze onder meer meubels kan zuigen, maar dat is niet het enige.

Anker claimt ook dat de Eufy RoboVac 35C stiller is dan de concurrenten op de markt. De robot stofzuiger kan met zowel Alexa als Google Assistant worden aangestuurd. Gebiedsafbakening gebeurd met magneetstrips en met de Eufyhome app kun je zelf routes plannen. De robot zelf detecteert afgronden zoals een trappengat. In de buurt van objecten vertraagt de robot. Met een volle accu, kan de Eufy RoboVac 35C anderhalf uur zuigen. In die tijd zuigt hij maximaal 120 vierkante meter.

Eufy RoboVac 35C

Met een prijskaartje van €249 is de Eufy RoboVac 35C in ieder geval één van de goedkopere opties die echt met het smart home verbonden is.

Eufy RoboVac 35C kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram