GadgetGear.nl
Eufy RoboVac 35C

Anker introduceert de Eufy RoboVac 35C robotstofzuiger

Anker heeft gisteren haar Eufy RoboVac 35C robotstofzuiger gepresenteerd. Deze nieuwe robotstofzuiger meet slechts 7,25CM hoog waardoor deze onder meer meubels kan zuigen, maar dat is niet het enige.

Anker claimt ook dat de Eufy RoboVac 35C stiller is dan de concurrenten op de markt. De robot stofzuiger kan met zowel Alexa als Google Assistant worden aangestuurd. Gebiedsafbakening gebeurd met magneetstrips en met de Eufyhome app kun je zelf routes plannen. De robot zelf detecteert afgronden zoals een trappengat. In de buurt van objecten vertraagt de robot. Met een volle accu, kan de Eufy RoboVac 35C anderhalf uur zuigen. In die tijd zuigt hij maximaal 120 vierkante meter.

Eufy RoboVac 35C

Met een prijskaartje van €249 is de Eufy RoboVac 35C in ieder geval één van de goedkopere opties die echt met het smart home verbonden is.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten