GadgetGear.nl

Vloggers opgelet, Panasonic introduceert de Lumix GX880 4K selfie camera

Selfie video’s maken in 4K? Het kan met de nieuwe Panasonic Lumix GX800. Deze nieuwe camera is uitgerust met een 180-graden kantelbaar display. Bovendien is er een dubbele sluiterknop voor links- en rechtshandig gebruik.

De basis van de Lumix GX880 wordt gevormd door een 16 megapixel Digital Live MOS beeldsensor. Het Low-Pass filter is hierbij verwijderd. Panasonic heeft de camera uitgerust met haar Venus Engine. De camera heeft een ISO van 25.600.

De scherpstelsnelheid van de Lumix GX880 ligt op 0,7 seconden. Panasonic bereikt dit door het Contrast AF-systeem met DFD. Deze wisselt met een snelheid van 240fps beelden uit tussen met de sensor.

Wanneer je gaat filmen, biedt de camera ondersteuning voor 4K op 24, 25 of 30 frames per seconde. Video’s worden opgeslagen in een .mp4 container.

Het display van de Lumix GX880 heeft een doorsnede van 3 inch en werkt als touchscreen. Het kan 180-graden kantelen. Daarnaast zijn er vele fotofuncties om onder anderen nachtfoto’s goed te belichten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten