Selfie video’s maken in 4K? Het kan met de nieuwe Panasonic Lumix GX800. Deze nieuwe camera is uitgerust met een 180-graden kantelbaar display. Bovendien is er een dubbele sluiterknop voor links- en rechtshandig gebruik.

De basis van de Lumix GX880 wordt gevormd door een 16 megapixel Digital Live MOS beeldsensor. Het Low-Pass filter is hierbij verwijderd. Panasonic heeft de camera uitgerust met haar Venus Engine. De camera heeft een ISO van 25.600.

De scherpstelsnelheid van de Lumix GX880 ligt op 0,7 seconden. Panasonic bereikt dit door het Contrast AF-systeem met DFD. Deze wisselt met een snelheid van 240fps beelden uit tussen met de sensor.

Wanneer je gaat filmen, biedt de camera ondersteuning voor 4K op 24, 25 of 30 frames per seconde. Video’s worden opgeslagen in een .mp4 container.

Het display van de Lumix GX880 heeft een doorsnede van 3 inch en werkt als touchscreen. Het kan 180-graden kantelen. Daarnaast zijn er vele fotofuncties om onder anderen nachtfoto’s goed te belichten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.