GadgetGear.nl

Vidley verstuurt videokaarten per post

Elkaar video’s versturen is leuk. En gemakkelijk met chat apps als WhatssApp. Maar het kan nog creatiever. Via Vidley is het nu mogelijk om video’s per post te versturen.

De dienst maakt het mogelijk om videokaarten te versturen. Dit is een kartonnen kaart met daarin een display, een speaker, een accu en een stukje opslagruimte voor de video.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

De laatste jaren zagen we al heel wat van deze kaarten langskomen als marketingstunts. Ook wij onderzochten de mogelijkheden van het platform, maar liepen altijd tegen torenhoge kosten aan. Bij Vidley hebben ze daar kennelijk iets op verzonnen. Een videokaart versturen kan al voor net iets minder dan €25. En dat is toch wel heel netjes.

1 reactie

  • Erg leuk, maar wàt een verspilling van materiaal en energie. En de vervuiling die het oplevert, al die lege batterijen. We willen toch minder vervuiling? Dit helpt niet. Waanzin!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten