Elkaar video’s versturen is leuk. En gemakkelijk met chat apps als WhatsApp. Maar het kan nog creatiever. Via Vidley is het nu mogelijk om video’s per post te versturen.

Vidley videokaart versturen

De dienst maakt het mogelijk om videokaarten te versturen. Dit is een kartonnen kaart met daarin een display, een speaker, een accu en een stukje opslagruimte voor de video.

De laatste jaren zagen we al heel wat van deze kaarten met een videoboodschap langskomen als marketingstunt. Ook wij onderzochten de mogelijkheden van het platform, maar liepen altijd tegen torenhoge kosten aan.

Bij Vidley hebben ze daar kennelijk iets op verzonnen. Een videokaart versturen kan al voor net iets minder dan €25. En dat is toch wel heel netjes.

Update 30-03-2020

In deze corona periode is een videokaart versturen natuurlijk erg cool. Hoewel we zien dat op 12 juni 2019 de prijs van een Vidley kaart nog €24,94 was, is de prijs inmiddels verhoogd naar €29,95.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

1 REACTIE

  1. Erg leuk, maar wàt een verspilling van materiaal en energie. En de vervuiling die het oplevert, al die lege batterijen. We willen toch minder vervuiling? Dit helpt niet. Waanzin!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.