GadgetGear.nl
Logo's van Onkyo en Pioneer

Sound United plant overname Onkyo en Pioneer

Sound United is het grote merk achter Denon, Polk Audio, Marantz, Definitive Technology, Heos, Classe en Boston Acoustics. Daar komen nu nog meer merken bij; Onkyo, Pioneer en Integra.

Sound United heeft vandaag een intentieverklaring getekend voor de overname van het merk. Het gaat hierbij om de Home Audio divisie van Onkyo.

Onder de Home Audio afdeling van Onkyo vallen een aantal andere merken. Naast het Onkyo merk zelf, gaan ook Pioneer, Pioneer Elite en Integra mee in de verkoop aan Sound united. Met de merken, koopt Sound United ook de distributierechten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten