Razer lanceert haar Stormtrooper lijn

Gisteren was het vier mei. Niet alleen de dag waarop we de doden herdenken, maar ook de dag van ‘May the 4th be with you’ ofwel Star Wars dag. Razer lanceerde gisteren een hele range Storm Trooper producten.

Razer werkte al vaker aan speciale lijnen voor gamers, maar met de Storm Trooper lijn lijkt het merk een heel interessante deal met Disney te hebben gesloten. Drie Razer producten kregen deze speciale Storm Trooper make-over.

Razer BlackWidow Lite geluidsarm mechanisch toetsenbord – Stormtrooper editie

De set begint met een nieuwe look voor de Razer BlackWidow Lite. Dit mechanische toetsenbord verschijnt nu als de Razer BlackWidow Lite geluidsarm mechanisch toetsenbord – Stormtrooper editie. Voor €109,99 krijg je een mechanisch toetsenbord met Razer Orange switches. Nieuw zijn de O-ringen waarmee het toetsenbord stiller gemaakt kan worden. Ideaal voor in de kantoortuin. De toetsen zijn allemaal True White verlicht.

Op de ESC toets heeft Razer het wapen van het Imperium geplaatst. De kabel is zwart-wit afgewerkt en het toetsenbord heeft een retro print met een storm trooper erop meegekregen.

Razer Atheris draadloze muis – Stormtroop editie

Ook de bekende Razer Atheris muis mocht eraan geloven. Deze draadloze gaming muis draagt nu het gezicht van de Storm Trooper. De muis kan 300 uur non-stop worden gebruikt. Hij kan verbonden worden over een 2.4GHz WiFi of Bluetooth verbinding.

Goliathus Extended gaming-muismat – Stormtrooper editie

Het laatste product in deze eerste serie, is de Goliathus muismat. Deze krijgt een make-over als de Goliathus Extended gaming-muismat – Stormtrooper editie. De rand van deze enorme muismat is afgestikt zodat deze zo lang mogelijk mee gaat. Ook hier is weer een enorme retro print op aangebracht.

Goliathus Extended gaming-muismat - Stormtrooper editie

Beschikbaarheid

De Razer BlackWidow Lite geluidsarm mechanisch toetsenbord – Stormtrooper editie gaat € 109,99 kosten. De Razer Atheris draadloze muis – Stormtroop editie € 69,99. Voor de Goliathus Extended gaming-muismat – Stormtrooper editie betaal je € 39,99. Voor nu verschijnen de producten alleen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events