GadgetGear.nl
Disney+

Ook Hulu nu onderdeel van Disney

De Amerikaanse entertainmentreus Disney blijft om zich heel grijpen. De gigant heeft de de controle over Hulu, één van de grootste streamingdiensten in de VS gekregen. Die stap heeft mogelijk invloed op Disney+ hier in Europa.

Disney koopt al jaren succesvolle entertainmentbedrijven op. Na Pixar, Lucas Entertainment, Marvel en FOX, wordt nu ook Hulu overgenomen door Disney. Dat is Disney deze week overeengekomen met de andere grootaandeelhouder in Hulu, de Amerikaanse kabelaar ComCast.

Met de overname van FOX, kreeg Disney de streamer al voor 60% in handen. De overige aandelen lagen bij kabelaar ComCast. Met ComCast is nu afgesproken dat Disney de uitstaande aandelen over 5 jaar zal overnemen. Daarnaast krijgt Disney per direct het volle zeggenschap over Hulu.

In de VS zou Hulu een concurrent voor Disney+ geweest kunnen zijn. Disney+ is een streaming dienst die Disney gaat lanceren. Door het overnemen van heel veel content partijen, verwacht Disney+ een goede kans te maken tegen de giganten Netflix en Amazon Prime. Die twee hebben de markten in Amerika en Europa aardig verdeeld. Hulu zal waarschijnlijk de lancering van Disney+ in de thuismarkt niet meer in de weg staan. Sterker nog, mogelijk zal de dienst alleen maar sneller groeien. Hulu kent al vele integraties met mediaplayers en smart TV’s. Disney komt nog maar net kijken. Daarnaast bezit Hulu diverse eigen producties waaronder een aantal echte kassuccessen. Ook die kunnen nu aan het aanbod van Disney+ worden toegevoegd.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten