GadgetGear.nl

Nura opent verkoop van de Nuraloop; gepersonaliseerd in-ear geluid.

Het Australische nura heeft ons overtuigd met de Nuraphone. Een 10 krijg je niet zo maar van GadgetGear. Helaas is de Nuraphone niet geschikt om mee te sporten of in een broekzak te frommelen. Daar komt nu de Nuraloop voor. In-ears met dezelfde belofte… Ongelooflijk goed geluid door de gepersonaliseerde weergave.

De ene na de andere hoofdtelefoon komt op de markt. De meeste Noise canceling top modellen passen het geluid aan op de omgeving. Slechts weinigen maken het geluid optimaal door aanpassing aan de hooreigenschappen van de luisteraar. Nura doet dit met hun technologie die ons in de Nuraphone al overtuigde. Op de CES zagen we de in-ear versie als prototype. Deze week kondigt nura aan dat deze in-ears online te pre-orderen zijn.

Wat zijn de kern features?
* gepersonaliseerd geluid
* super accuduur van 16+ uur
* snelladen; in 10 minuten genoeg voor 2 uur
* draadloos Bluetooth 5, aptX voor HD geluid
* stevig ontwerp wat ook tegen zweet kan
* knop bediening voor volume, skip etc

Bij pre-order krijg je 30% korting. Je betaalt dan 160 ipv 230 Euro. Nura belooft een 30-dagen terug garantie. Wij zullen als één van de eersten de Nuraloop reviewen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeeman Albert

Albert is gecertificeerd marketeer en innovatie verslaafd. Zo'n beetje elk product met een stekker of batterij moet wel door zijn handen. Klopt het design, wat is het verhaal er achter en wie heeft er wat aan?
Albert reviewed producten sinds 1996. Sinds 2002 struint Albert internationale beurzen af op zoek naar nieuwe producten en trends in consumenten electronica.

Als marketing en innovatie specialist helpt Albert bedrijven te innoveren en te vernieuwen. Meer info over Albert als marketing specialist en trendwatcher op www.id-tank.com.