GadgetGear.nl

Nura opent verkoop van de Nuraloop; gepersonaliseerd in-ear geluid.

Het Australische nura heeft ons overtuigd met de Nuraphone. Een 10 krijg je niet zo maar van GadgetGear. Helaas is de Nuraphone niet geschikt om mee te sporten of in een broekzak te frommelen. Daar komt nu de Nuraloop voor. In-ears met dezelfde belofte… Ongelooflijk goed geluid door de gepersonaliseerde weergave.

De ene na de andere hoofdtelefoon komt op de markt. De meeste Noise canceling top modellen passen het geluid aan op de omgeving. Slechts weinigen maken het geluid optimaal door aanpassing aan de hooreigenschappen van de luisteraar. Nura doet dit met hun technologie die ons in de Nuraphone al overtuigde. Op de CES zagen we de in-ear versie als prototype. Deze week kondigt nura aan dat deze in-ears online te pre-orderen zijn.

Wat zijn de kern features?
* gepersonaliseerd geluid
* super accuduur van 16+ uur
* snelladen; in 10 minuten genoeg voor 2 uur
* draadloos Bluetooth 5, aptX voor HD geluid
* stevig ontwerp wat ook tegen zweet kan
* knop bediening voor volume, skip etc

Bij pre-order krijg je 30% korting. Je betaalt dan 160 ipv 230 Euro. Nura belooft een 30-dagen terug garantie. Wij zullen als één van de eersten de Nuraloop reviewen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten