Gisteren werd hij al uitgebreid gelekt en las je er al over, de nieuwe Huawei P Smart Z 2019. Een smartphone uit het middensegment (€269) die de OnePlus Pro 7 vol aanvalt op het design door een vergelijkbare pop-up camera te leveren.

Pop-up Camera op de Huawei P Smart Z 2019

Hoewel Huawei met de release van de Huawei P30 Pro nog even niets deed met een pop-up camera, gaat het merk er vol in met de Huawei P Smart Z 2019. Mogelijk om te kijken in hoeverre de consument voor het idee te porren is. Hier op de redactie worden we in ieder geval wel heel gelukkig van een full-screen Netflix ervaring 😉

De pop-up camera van de Huawei P Smart Z 2019 bevat een 16 megapixel selfie camera, wat een behoorlijke resolutie is. De pop-up camera is tegen schade beschermd. Het mechanisme kan een kracht van 12kg aan. Sensoren herkennen ook een vrije val en zullen tijdens het vallen, de camera intrekken.

Fotografie van achter

Achterop heeft Huawei ook een interessante dual-camera geplaatst. Ditmaal met een 16+2 megapixel opstelling. De 2 megapixel camera biedt ondersteuning voor herkenning van diepte om zo de fotografiekwaliteit te verbeteren. Opvallend is dat Huawei communiceert dat deze camera een systeem is dat bestaat uit 6 plastic lenzen. De camera is uitgerust met een nachtmodus en kan 480fps slow-motion beelden maken.

De chipset van de Huawei P Smart Z 2019

De Huawei P Smart Z 2019 wordt voorzien van dezelfde Hisilicon Kirin 710F chipset die ook in de Honor 20 Lite ligt. Een chipset die best vlot is. Huawei heeft becijferd dat deze chipset 75% sneller is dan de chipset van de vorige P Smart Z. Ook krijg je een enorme 4.000mAh accu waarmee je in theorie gemakkelijk de dag vol maakt.

De kleuren van de Huawei P Smart Z 2019

De Huawei P Smart Z 2019 verschijnt in de kleuren Midnight Black, Emerald Green en Starlight Blue.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.