GadgetGear.nl
Huawei P Smart Z

Huawei P Smart Z gaat het OnePlus 7 Pro design uitdagen

De concurrentie tussen Chinese smartphone makers is fel. Dat bewijst ook de komst van de Huawei P Smart Z. Een smartphone waarmee Huawei de pop-up camera van de OnePlus 7 Pro nadoet.

P Smart series

De Huwei P Smart series staat bekend als een serie die zich in het middensegment bevindt. Geen al te dure smartphones, maar wel wat interessante, nieuwe technologie. Tegelijkertijd worden er slimme besparingen gedaan. Zo houdt Huawei de vingerafdruksensor op de achterkant van het toestel terwijl deze bij haar P20 series onder het display zit. Een technologie die de prijs van de P Smart Z negatief zou beïnvloeden.

Pop-Up Camera

In dit geval dus de kleine pop-up camera waardoor er geen gaten of inkepingen meer in het display aanwezig zijn. Een feature dat bij de high-end P20 Pro ontbrak. De pop-up is, net als bij de gelekte afbeeldingen van de OnePlus 7 Pro, een klein blokje. Dit kleine blokje bevat de selfie camera, die keurig omhoog komt wanneer deze nodig is.

Overige specs

De Huawei P Smart Z zou op de HiSilicon Kirin 710F chipset draaien. Dezelfde chipset die ook aanwezig is in de nieuwe Honor 20 Lite en waarvan we best veel verwachten. Ook zou de smartphone met 4GB werkgeheugen komen en 64GB opslagruimte. Het toestel zou op Android 9 met EMUI 9 draaien. Het zou ook het eerste toestel uit de P Smart series zijn met een USB-C aansluiting.

Huawei P Smart Z

Gelekt

Het nieuws over dit toestel komt van verschillende plekken. Huawei heeft de P Smart Z nog niet officieel gepresenteerd. Toch dook het toestel op bij Amazon Italië, waar het al gereserveerd kon worden. Ook heeft het toestel al even op de Italiaanse en Spaanse Huawei sites gestaan.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten