GadgetGear.nl
Razer Blade Studio Edition

De Razer Blade Studio Edition laptops zijn gemaakt voor de makers

Razer kennen we vooral van de hardware voor de gamers, maar met de Razer Blade Studio Edition richt het merk zich op een andere doelgroep. Namelijk die van de veeleisende makers.

Feitelijk zijn de Razer Blade Studio Edition laptops, aangepaste versies van de Razer Blade 15 en de Razer Blade 17. Deze laptops zijn nu uitgerust met de nieuwe Nvidia Quadro RTX en GeForce RTX grafische kaarten. In hoeverre en wanneer de Razer Blade Studio laptops naar Nederland komen, is niet bekendgemaakt.

Razer Blade Studio Edition

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten