Natuurlijk gaat Apple dit jaar een nieuwe generatie iPhones aankondigen. Hiervoor heeft het bedrijf de nieuwe modellen aangemeld bij de EEC. Het gaat in totaal om 11 modellen.

De mensen van MySmartPrice vonden de listing bij de EEC. Het gaat om de modellen A2111, A2160, A2161, A2215, A2216, A2217, A2218, A2219, A2220, A2221, en A2223. Warschijnlijk gaat het om 3 hoofdmodellen en krijgen deze week een aantal verschillende uitvoeringen voor wat betreft opslagruimte op de smartphones. Deze zouden de huidige iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR vervangen. Alle uitvoeringen draaien iOS 12.

iOS 12 of toch iOS 13

De vermelding van iOS 12 in de listing is opvallend. Apple zal naar verwachting op 3 juni iOS 13 aankondigen. Naar verwachting zullen de toestellen deze versie van iOS meekrijgen wanneer ze daadwerkelijk worden uitgeleverd.

Geruchten

Er gaan heel wat geruchten over de nieuwe modellen. Zo horen we van verschillende kanten dat alle nieuwe iPhones AMOLED displays gaan krijgen, maar horen we ook dat de iPhone XR opvolger toch weer met LCD op de markt gebracht zou worden. Dan zijn er nog de logische verwachtingen zoals een nieuwere en snellere chipset, nieuwe dual-camera etc.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.