GadgetGear.nl

Apple registreert 11 nieuwe iPhones bij de EEC

Natuurlijk gaat Apple dit jaar een nieuwe generatie iPhones aankondigen. Hiervoor heeft het bedrijf de nieuwe modellen aangemeld bij de EEC. Het gaat in totaal om 11 modellen.

De mensen van MySmartPrice vonden de listing bij de EEC. Het gaat om de modellen A2111, A2160, A2161, A2215, A2216, A2217, A2218, A2219, A2220, A2221, en A2223. Warschijnlijk gaat het om 3 hoofdmodellen en krijgen deze week een aantal verschillende uitvoeringen voor wat betreft opslagruimte op de smartphones. Deze zouden de huidige iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR vervangen. Alle uitvoeringen draaien iOS 12.

iOS 12 of toch iOS 13

De vermelding van iOS 12 in de listing is opvallend. Apple zal naar verwachting op 3 juni iOS 13 aankondigen. Naar verwachting zullen de toestellen deze versie van iOS meekrijgen wanneer ze daadwerkelijk worden uitgeleverd.

Geruchten

Er gaan heel wat geruchten over de nieuwe modellen. Zo horen we van verschillende kanten dat alle nieuwe iPhones AMOLED displays gaan krijgen, maar horen we ook dat de iPhone XR opvolger toch weer met LCD op de markt gebracht zou worden. Dan zijn er nog de logische verwachtingen zoals een nieuwere en snellere chipset, nieuwe dual-camera etc.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten