GadgetGear.nl

Xbox Live en Xbox Game Pass worden mogelijk gecombineerd

Op dit moment biedt Microsoft twee abonnementen aan haar gamers. Xbox Live waarmee je online kunt gamen en maandelijks tot 4 nieuwe games krijgt en Xbox Game Pass. Met die laatste krijg je non-stop toegang tot een flinke bibliotheek met games.

Twee abonnementen beheren kan voor gamers een reden zijn om niet beide abonnementen aan te schaffen. Daarom komt Microsoft volgens geruchten met een andere oplossing. Namelijk het Xbox Game Pass Ultimate abonnement. Dit combineert beide abonnementen waarbij de totale prijs op ongeveer 13 euro per maand uit moet komen.

Het nieuwe abonnement zou passen binnen de geruchten dat Microsoft ook aan een Xbox zonder optische drive zou werken. Microsoft zou afscheid willen nemen van fysieke distributie omdat dat relatief veel geld kost. Bovendien is doorverkoop van used games ook een argument. Daarop verdient het bedrijf niets meer.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.