Met de Sony HT-X8500 heeft het Japanse merk een nieuwe Dolby Atmos soundbar in de schappen gelegd. Deze nieuwe Soundbar zorgt voor een 2.1 audio beleving vanuit een relatief compact formaat.

De Sony HT-X8500 soundbar ondersteunt naast Dolby Atmos ook virtual Surround Sound en DTS:X. Daarbij maakt Sony geen gebruik van het bouncen van geluid via plafonds. Met Sony’s soundbar zou een 7.1.2 surround sound ervaring worden neergezet. De soundbar bevat ook een ingebouwde, dubbele subwoofer.

Sony HT-X8500 Soundbar

De Sony HT-X8500 meet 890 x 64 x 96 mm De soundbar is afgewerkt met een metalen rooster. Er is passthru aanwezig voor 4K HDR en Dolby Vision met ondersteuning voor HDCP 2.2. Er is zowel een HDMI in-als uitgang met eARC ondersteuning. Zo kun je de soundbar aansturen met de TV afstandsbediening. Bluetooth koppelingen kunnen snel gelegd worden met behulp van NFC.

Beschikbaarheid

De Sony HT-X8500 gaat €400 kosten.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.