GadgetGear.nl
Sony HT-X8500 Soundbar

Sony introduceert nieuwe Dolby Atmos soundbar HT-X8500

Met de Sony HT-X8500 heeft het Japanse merk een nieuwe Dolby Atmos soundbar in de schappen gelegd. Deze nieuwe Soundbar zorgt voor een 2.1 audio beleving vanuit een relatief compact formaat.

De Sony HT-X8500 soundbar ondersteunt naast Dolby Atmos ook virtual Surround Sound en DTS:X. Daarbij maakt Sony geen gebruik van het bouncen van geluid via plafonds. Met Sony’s soundbar zou een 7.1.2 surround sound ervaring worden neergezet. De soundbar bevat ook een ingebouwde, dubbele subwoofer.

Sony HT-X8500 Soundbar

De Sony HT-X8500 meet 890 x 64 x 96 mm De soundbar is afgewerkt met een metalen rooster. Er is passthru aanwezig voor 4K HDR en Dolby Vision met ondersteuning voor HDCP 2.2. Er is zowel een HDMI in-als uitgang met eARC ondersteuning. Zo kun je de soundbar aansturen met de TV afstandsbediening. Bluetooth koppelingen kunnen snel gelegd worden met behulp van NFC.

Beschikbaarheid

De Sony HT-X8500 gaat €400 kosten.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten