GadgetGear.nl
Razer Seirēn X for PS4

Razer presenteert de Razer Seirēn X for PS4

In pro kwaliteit audio steamen terwijl je op je PS4 aan het gamen bent? Dat kan met de Razer Seirēn X for PS4. ‘S werelds eerste streaming-microfoon met een officiële licentie voor PlayStation 4, zegt Razer.

De Razer Seirēn X was al verkrijgbaar voor de PC in het zwart en in het roze van de Razer Quartz Collection. Nu verschijnt ook een zwart-blauwe variant. Speciaal gemaakt voor de Sony Playstation 4 series. De microfoon heeft dan wel een semi-ronde opbouw, de opname van geluid is zeer directioneel. Dat wil zeggen dat hij vooral geluid voor zich opneemt. Gooi je de microfoon per ongeluk omver, is de interne microfoon beschermd tegen stoten en vibraties. Zo voorkom je bovendien harde geluiden over jouw stream.

Razer Seirēn X for PS4

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten