In pro kwaliteit audio steamen terwijl je op je PS4 aan het gamen bent? Dat kan met de Razer Seirēn X for PS4. ‘S werelds eerste streaming-microfoon met een officiële licentie voor PlayStation 4, zegt Razer.

De Razer Seirēn X was al verkrijgbaar voor de PC in het zwart en in het roze van de Razer Quartz Collection. Nu verschijnt ook een zwart-blauwe variant. Speciaal gemaakt voor de Sony Playstation 4 series. De microfoon heeft dan wel een semi-ronde opbouw, de opname van geluid is zeer directioneel. Dat wil zeggen dat hij vooral geluid voor zich opneemt. Gooi je de microfoon per ongeluk omver, is de interne microfoon beschermd tegen stoten en vibraties. Zo voorkom je bovendien harde geluiden over jouw stream.

Razer Seirēn X for PS4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.