Razer introduceert haar Ripsaw HD

Razer Ripsaw HD kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Games streamen in Full HD met maximal 60 frames per seconde? De nieuwe Razer Ripsaw HD kan het. Door de hoge framerate is deze nieuwe uitvoering beter geschikt voor gebruik in combinatie met broadcasters.

De Razer Ripsaw HD beschikt over een HDMI in- en uitgang. Hier sluit je de monitor en de console op aan. Via de PC kun je de beelden direct rippen, maar ook direct streamen. De aansluiting met de PC verloopt via USB 3.0. De hardware beschikt over een audiomixer. Zo kan het geluid van de game, maar ook van een microfoon worden doorgegeven.

Razer Ripsaw HD

Hoewel de Ripsaw HD beelden op FullHD resolutie klaar maakt voor streaming, is er wel een passthru voor 4K beelden. De game zelf kan dus op 4K worden gespeeld. Open Broadcaster Software, Mixer, Streamlabs, XSplit, Twitch & YouTube worden direct ondersteund.

Beschikbaarheid

De Razer Ripsaw HD gaat €169,99 kosten.

Razer Ripsaw HD kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events