GadgetGear.nl
Razer Ripsaw HD

Razer introduceert haar Ripsaw HD

Games streamen in Full HD met maximal 60 frames per seconde? De nieuwe Razer Ripsaw HD kan het. Door de hoge framerate is deze nieuwe uitvoering beter geschikt voor gebruik in combinatie met broadcasters.

De Razer Ripsaw HD beschikt over een HDMI in- en uitgang. Hier sluit je de monitor en de console op aan. Via de PC kun je de beelden direct rippen, maar ook direct streamen. De aansluiting met de PC verloopt via USB 3.0. De hardware beschikt over een audiomixer. Zo kan het geluid van de game, maar ook van een microfoon worden doorgegeven.

Razer Ripsaw HD

Hoewel de Ripsaw HD beelden op FullHD resolutie klaar maakt voor streaming, is er wel een passthru voor 4K beelden. De game zelf kan dus op 4K worden gespeeld. Open Broadcaster Software, Mixer, Streamlabs, XSplit, Twitch & YouTube worden direct ondersteund.

Beschikbaarheid

De Razer Ripsaw HD gaat €169,99 kosten.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten