GadgetGear.nl

Optoma introduceert de ZU506 en ZH506 projectors

Optoma heeft twee nieuwe projectors gepresenteerd. De twee laser projectors zouden goed zijn voor 30.000 uur gebruik met een maximale lichtopbrengst van 5.000 Lumen.

De serie is ook geoptimaliseerd voor langdurig gebruik. Dus meer dan alleen een filmpje op de avond. Optoma richt zich dan ook vooral op zakelijke gebruikers. Denk daarbij ook aan gebruik in bijvoorbeeld musea. De projectors hebben een verticale lens shift en een 1.6x zoom. Bij onregelmatige muren kunnen de projecties op de vier hoeken worden bijgesteld. Dit naast de keystone correctie die ook aanwezig is.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten