OnePlus Teast de OnePlus 7 Pro

OnePlus heeft een grote advertentie in de New York Times geplaatst. Met de advertentie knalt OnePlus er eigenlijk een enorme teaser uit voor haar OnePlus 7 pro. “Just a better phone” is de slogan.

OnePlus advertentie in de New York Times

De advertentie laat die camera’s op de achterkant zijn. OnePlus meld dat haar smartphone geen ongevraagde muziek zal bevatten (Apple plaatste jarenlang een U2 album op nieuwe iPhones), niet krankzinnig duur zal zijn (mogelijk verwijzend naar de Porsche Design smartphones van Huawei) en Geen overbodige software (Samsung?). Al geven we toe dat de verwachtte €800 voor de OnePlus 7 Pro toch wel een stevig prijskaartje is voor een OnePlus. Ook laat de schematische tekening nog eens zien dat er zeer waarschijnlijk een pop-up camera aanwezig is. Moederbedrijf Oppo en Honor maken ook gebruik van die technologie. Hierdoor hoef je geen inkeping of gat in het display meer te maken voor de selfie camera.

Via Droidlife.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram