GadgetGear.nl
OnePlus advertentie in de New York Times

OnePlus Teast de OnePlus 7 Pro

OnePlus heeft een grote advertentie in de New York Times geplaatst. Met de advertentie knalt OnePlus er eigenlijk een enorme teaser uit voor haar OnePlus 7 pro. “Just a better phone” is de slogan.

OnePlus advertentie in de New York Times

De advertentie laat die camera’s op de achterkant zijn. OnePlus meld dat haar smartphone geen ongevraagde muziek zal bevatten (Apple plaatste jarenlang een U2 album op nieuwe iPhones), niet krankzinnig duur zal zijn (mogelijk verwijzend naar de Porsche Design smartphones van Huawei) en Geen overbodige software (Samsung?). Al geven we toe dat de verwachtte €800 voor de OnePlus 7 Pro toch wel een stevig prijskaartje is voor een OnePlus. Ook laat de schematische tekening nog eens zien dat er zeer waarschijnlijk een pop-up camera aanwezig is. Moederbedrijf Oppo en Honor maken ook gebruik van die technologie. Hierdoor hoef je geen inkeping of gat in het display meer te maken voor de selfie camera.

Via Droidlife.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten