Het duurt nog zo’n 24 uur, dan zit het erop. Google+, dé grote concurrent voor Facebook en Twitter, zal voorgoed verdwijnen. Tot dat moment, kun je nog je data van het netwerk downloaden.

Oktober 2018 kondigde Google al aan dat het zou gaan stoppen met Google+. Het is onderdeel van de grote schoonmaak en ligt in lijn met wat privacy aanpassingen die Google aan het doorvoeren is. Door de complexiteit van de gegevens, moeten gebruikers vooraf een verzoek indienen om deze te kunnen downloaden. Wanneer het verzoek is geplaatst, kan Google enkele uren nodig hebben om de download klaar te zetten. Wil je jouw gegevens nog downloaden, moet je dus snel zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.