GadgetGear.nl

Morgen sluit Google+

Het duurt nog zo’n 24 uur, dan zit het erop. Google+, dé grote concurrent voor Facebook en Twitter, zal voorgoed verdwijnen. Tot dat moment, kun je nog je data van het netwerk downloaden.

Oktober 2018 kondigde Google al aan dat het zou gaan stoppen met Google+. Het is onderdeel van de grote schoonmaak en ligt in lijn met wat privacy aanpassingen die Google aan het doorvoeren is. Door de complexiteit van de gegevens, moeten gebruikers vooraf een verzoek indienen om deze te kunnen downloaden. Wanneer het verzoek is geplaatst, kan Google enkele uren nodig hebben om de download klaar te zetten. Wil je jouw gegevens nog downloaden, moet je dus snel zijn.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten