GadgetGear.nl

KPN introduceert Smart-TV app voor Samsung TV’s

KPN gaat draadloos TV kijken gemakkelijker maken voor Samsung TV’s. Wanneer je geen zin hebt om draden te trekken en mediaboxen te installeren, zou dit dé oplossing kunnen zijn.

Met de app is het mogelijk om alle live en streaming content binnen het KPN abonnement te kijken. De app sluit aan bij de app die KPN al heeft uitgebracht voor smartphones en tablet. De app wordt in eerste instantie alleen uitgerold voor Samsung Smart TV’s modeljaar 2017 en jonger.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten