Er stond er al één in het Amerikaanse Austin, maar ook in Nederland komt een Daisy te staan. Een speciale robotarm ontwikkeld om Apple iPhone smartphones uit elkaar te trekken, op een delicate manier.

De Daisy is geprogrammeerd om gebruikte iPhones professioneel uit elkaar te halen. De robot kan de verschillende onderdelen van een iPhone van elkaar scheiden om zo materialen en onderdelen te sorteren. Die kunnen gebruikt worden in de recycling voor nieuwe onderdelen. Zo kan het aluminium van een iPhone terechtkomen in de behuizing van een MacBook Pro. Maar ook kunnen Apple apparaten met de onderdelen gerepareerd worden. Als gebruiker krijg je in ieder geval een korting op het moment dat je jouw oude iPhone bij de KPN inlevert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.