GadgetGear.nl

KPN en Apple gaan iPhones uit elkaar trekken

Er stond er al één in het Amerikaanse Austin, maar ook in Nederland komt een Daisy te staan. Een speciale robotarm ontwikkeld om Apple iPhone smartphones uit elkaar te trekken, op een delicate manier.

De Daisy is geprogrammeerd om gebruikte iPhones professioneel uit elkaar te halen. De robot kan de verschillende onderdelen van een iPhone van elkaar scheiden om zo materialen en onderdelen te sorteren. Die kunnen gebruikt worden in de recycling voor nieuwe onderdelen. Zo kan het aluminium van een iPhone terechtkomen in de behuizing van een MacBook Pro. Maar ook kunnen Apple apparaten met de onderdelen gerepareerd worden. Als gebruiker krijg je in ieder geval een korting op het moment dat je jouw oude iPhone bij de KPN inlevert.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten