Amazon en YouTube komen tot een deal

Het rommelt al enkele jaren tussen Amazon en Google. Amazon weert YouTube van haar Android devices en Google hardware van haar webshop, Google weert in ruil Amazon Prime van Chromecast en Android TV. De giganten lijken de strijdbijl nu (deels) te begraven.

Onder de nieuwe deal mag Amazon Prime Video nu ook gebruik maken van Google Chromecast en Chromecast Built-in. Daarnaast mag Prime Video nu verschijnen op Android TV. In ruil komt YouTube naar alle Fire TV apparaten van Amazon, maar niet op de Fire tablets. Daarnaast lijkt er nog geen YouTube integratie te komen voor de Amazon Echo Show.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder

Arjan Olsder