1 April 2019 zit erop. Gisteren zag je al de grappen van Google met onder anderen Google Tulip en Google Files die displays kon schoonmaken. Vandaag hebben we een complete round-up voor je.

HyperX Cup MIX-IN

We trappen af met misschien wel één van de slechtste grappen. HyperX en Cup Noodles die samen een headset voor gamers hebben ontwikkeld. De HyperX MIX-IN.

Skoda introduceert slimme deurprojector

Wanneer je uit de auto stapt, op de hoogte worden gehouden van belangrijke zaken? Dat kan met de nieuwe Skoda deur projector.

Pathé test 3D lenzen

3D films kijken zonder zo’n lastige 3D bril te dragen? Pathé start testen met 3D lenzen.

Tinder lengte verificatie badge

Mannen schijnen nogal te overdrijven wanneer het om lengtes gaat. Tinder komt daarom met hoogte verificatie in haar app.

Sony Playstation sleutelhangers

Ter eren van het 25 jarig bestaan van de Sony Playstation, brengt Sony nu de ultieme swag op de markt. Een PlayStation sleutelhanger 1:1.

Huawei HiSmell

De Huawei P30 serie is net gepresenteerd, en nu al gebruikt Huawei Duitsland het moment voor de introductie van HiSmell. Een accessoire die in de glauf voor de SIMkaart gaat.

https://www.facebook.com/watch/?v=419475455482349

i.Con Smart Condom

Hij is gemaakt van rubber, de i.Con Smart Condom. Gemaakt om de hele dag te dragen en werkzaam wanneer het moet. En ja, opladen via USB-C. Deze condoom gaat je €69 kosten 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.