GadgetGear.nl
Samsung Galaxy S10 en S10e

Simyo schakelt over naar bellen via 4G en WiFi

Simyo zegt de eerste sim only provider te zijn die de overstap maakt naar bellen via 4G. Dat wil zeggen, voor klanten met toestellen die VoLTE en VoWiFi ondersteunen.

Simyo zet bij klanten met dergelijke smartphones de belverbindingen direct over naar bellen via 4G of via het WiFi netwerk waarmee jouw smartphone is verbonden. Ja, je gaat dan bellen over jouw eigen infrastructuur, maar nee, je krijgt waarschijnlijk geen korting voor de kosten die Simyo niet maakt op het KPN 4G netwerk 😉

Hoewel dat laatste klinkt als een besparing, is deze stap in de praktijk juist kwalitatief. Telefoongesprekken over oude digitale verbindingen worden van veel compressie voorzien. Telefoongesprekken die over 4G en WiFi lopen, juist veel minder. Hierdoor zijn spraakverbindingen veel helderder.

Om gebruik te kunnen maken van bellen via 4G, kan het zijn dat je deze optie in de instellingen van de smartphone nog moet activeren. Daarnaast komt deze optie voorlopig nog niet beschikbaar voor Simyo gebruikers met een prepaid bundel.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten