GadgetGear.nl
Logo Intertoys

Intertoys maakt toch doorstart

Het lijkt erop dat Intertoys is gered. De van oorsprong Nederlandse winkelketen gaat onderdeel uitmaken van het Portugese Green Swan, de grootste keten van speelgoedwinkels in Europa.

Green Swan kocht vlak na het faillissement als de Vlaamse Bart Smit winkels op om die meteen om te bouwen tot de eigen Maxi Toys formule. Die formule is zeer actief in Zuid-Europa. Daarnaast bezit het in diverse landen de winkels van Toys’r’us dat eerder failliet ging.

Met de overname zullen 1.000 van de 1.500 banen worden behouden. Een fors deel van de eigen winkels zal worden gesloten. Morgen zal Intertoys een lijst publiceren met winkels die dicht gaan. In die winkels start zaterdag een grote uitverkoop om zo snel mogelijk van de inventaris af te komen. Het hoofdkantoor en de distributiecentra blijven behouden.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten