GadgetGear.nl
Google Controller Bovenkant

Gelekt: Google Gamecontroller

Google gaat met een eigen gamecontroller komen. Het patent op de controller is gelekt. De komst van de controller versterkt het gerucht dat Google aan een eigen console werkt voor game streaming.

De tekening van de controller vertelt ons ook dat de mogelijke console een Google Assistant integratie meekrijgt. Tussen de twee analoge sticks aan de onderkant, zit een microfoon knop. Al zou het ook kunnen dat deze is om gesprekken tijdens het gamen te muten.

De indeling van de controller lijkt sterk op die van de Sony PlayStation 4. De controller krijgt zelf de mogelijkheid om meldingen weer te geven zoals openstaande uitnodigingen om te spelen.

De console die Google zou ontwikkelen zou een console worden voor game streaming. De games draaien dan in de cloud van Google. Als gamer hoef je geen zware hardware meer te hebben, al zou lag voor de echte gamers nog een argument kunnen zijn om toch in eigen hardware te investeren. De games in de cloud zijn zeer waarschijnlijk op basis van een abonnement speelbaar.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten