GadgetGear.nl
Brexit.eu

.eu binnenkort niet langer beschikbaar voor Britten

Pijnlijk nieus voor Britse bedrijven die afhankelijk zijn van een .eu domeinnaam. Wanneer er een harde Brexit komt, voldoen Britse bedrijven in veel gevallen niet meer aan de eisen die worden gesteld aan houders van deze domeinnamen.

Het .eu domeinnaam is een domein voor ingezetenen van de Europese Unie. Wanneer de Britten 30 maart buiten de EU komen te vallen, verliezen ze automatisch het recht op de .eu domeinnaam. Hierdoor zouden vele domeinnamen vrijgegeven kunnen worden.

De enige manier voor Britten om te voorkomen dat het domeinnaam in handen van anderen valt, is zorgen dat er een nieuwe houder wordt aangewezen. Een houden die wel in de EU gezeteld is. Overigens is die definitie een ruim begrip. Niet alleen EU lidstaten vallen onder de 27 landen die .eu mogen gebruiken, maar ook de Europees Economische Regio. Britten krijgen na de Brexit twee maanden de tijd om het eigendom van hun .eu domeinen goed te regelen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren danĀ BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten