GadgetGear.nl
Transcend ESD230C, ESD240C en ESD250C SSD's

Dit zijn de nieuwe SSD’s van Transcend

Transcend heeft deze week drie nieuwe, externe SSD’s gepresenteerd. Speerpunt in de nieuwe lijn is de ondersteuning voor USB-C. Daarmee zijn ze gemakkelijker te combineren met o.a. MacBook’s en Androids.

De Transcend ESD230C, ESD240C en ESD250C zijn niet alleen voorzien van USB Type-C, maar ook van een USB 3.1 Gen 2 interface met UASP (UST Attached SCSI Protocol). Zo halen de behuizingen het maximale uit de SSD’s die erin zijn gelegd. De maximale leessnelheden moeten rond de 520 MB per seconde liggen volgens de fabrikant.

Transcend ESD230C, ESD240C en ESD250C SSD's

De Transcend ESD230C SSD beschikt over 256-bit hardware encryptie van de opgeslagen data. Diezelfde ESD230C en de ESD250C komen in een maximale grootte van 960GB. De ESD240C komt in maximaal 480GB maar is stootbestendig. Transcend geeft drie jaar garantie op de drives.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten