Bosch komt met haar bijzondere Zamo meetapparaat voor klussers

Wie HetInnovatieveHuis een beetje heeft gevolgd, weet dat we daar enorm hard aan het klussen zijn geweest met Bosch gereedschappen. En dat we daar ook nog eens heel positief over waren. Ook over de meetapparatuur van Bosch, die we nog steeds veel gebruiken. Maar met Zamo lijkt Bosch het landschap compleet te verstoren.

Als het om digitale hoekmetingen of afstandsmetingen gaat, had Bosch een brede selectie aan tools die expert waren op precies datgene waarvoor ze werken ontwikkeld. Maar met de Zamo ontstaat een soort multi-meet tool die misschien wel een eigen categorie verdient.

Net als bij de handige IXO schroefmachine, werkt de Zamo met een set accessoires. Daarmee worden de functies van het apparaat vergroot.

In de basis lijkt de Zamo vooral een laserafstandsmeter. Met de meetlint accessoire, kun je ook afstanden meten die niet in een rechte lijn te meten zijn. Denk aan een rond paneel waarvan je (een deel van) de omtrek nodig hebt. Met de laseradapter verander je de Zamo in een laser waterpas. Daarmee trek je rechte lijnen op de muur die perfect horizontaal of perfect verticaal lopen. Handig. Tenslotte is er nog de wieladapter waarmee je de Zamo simpelweg over een route rijdt om bijvoorbeeld te weten hoeveel meter kabel je nodig hebt. Nu nog een tool om hoeken te meten en de kans is klein dat je ooit nog een ander meetinstrument nodig hebt 🙂

Beschikbaarheid

De Zamo gaat los, €64,99 kosten. Een adapter komt voor €19,99 in de winkel te liggen. Er komt ook een alles-in-een set voor €99,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram