GadgetGear.nl

Nieuwe Apple Airpods en laders

Apple heeft vandaag nieuwe AirPods aangekondigd, de tweede generatie van Apple’s draadloze hoofdtelefoon. Ze zijn voorzien van de nieuwe Apple eigen H1-chip. Deze is speciaal ontwikkeld voor hoofdtelefoons voor kortere verbindingstijden, meer spreektijd en het gemak van hands-free “Hey Siri”.

De nieuwe AirPods worden geleverd met een standaard oplaadcassette of een nieuw draadloos doosje voor comfortabel opladen thuis en onderweg. De nieuwe AirPods en AirPods met draadloze oplaadbehuizing zijn vanaf vandaag te bestellen op apple.com en de Apple Store-app, en beginnen volgende week in Apple Stores.

Unieke ervaring

“AirPods leverde een magische ervaring en is een van de meest geliefde draadloze producten die we ooit gemaakt hebben. Ze verbinden gemakkelijk met al uw Apple apparaten en bieden kristalhelder geluid en een intuïtieve, innovatieve controle over uw muziek en audio “, aldus Phil Schiller, Senior Vice President Worldwide Marketing van Apple.

De nieuwe door Apple ontworpen H1-chip heeft een aangepaste audio-architectuur om een revolutionaire audio-ervaring en verbeterde synchronisatie te creëren. Met H1 kan AirPods tot 50 procent meer spreektijd leveren in vergelijking met AirPods van de eerste generatie. Schakelen tussen apparaten tijdens het luisteren naar muziek op iPhone, Apple Watch of iPad is naadloos dan ooit met twee keer snellere verbindingstijden. Voor de eerste keer biedt AirPods nu het gemak van “Hey Siri”, waardoor het eenvoudiger wordt om nummers te veranderen, te bellen, het volume aan te passen of een routebeschrijving te krijgen door simpelweg te zeggen “Hey Siri.” Dat wordt dus genieten in tram, trein of bus als iedereen om Siri’s hulp vraagt 😉

De nieuwe AirPods worden geleverd met ofwel de standaard oplaadcassette of de nieuwe draadloze oplaadbehuizing. In elk geval worden extra kosten in rekening gebracht voor meer dan 24 uur totale luistertijd, zodat AirPods altijd geladen en klaar voor gebruik zijn wanneer u maar wilt. De draadloze oplaadbehuizing is ontworpen om de vrijheid van draadloos opladen te bieden met Qi-compatibele oplaadoplossingen. Een LED-lampje aan de voorkant van de behuizing geeft eenvoudig de laadstatus weer in één oogopslag. Bestaande AirPods-klanten kunnen de standalone Wireless Charging Case kopen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten