Perfecte WiFi dekking in huis, is steeds vaker een belofte waar internet providers mee ten strijden trekken. Tele2 brengt daarvoor Plume naar Nederland. Goede dekking als onderdeel van een abonnement.

Plume is een mesh WiFi systeem waarbij je als gebruiker de WiFi hardware niet meer aanschaft. In plaats daarvan betaal je een maandelijks bedrag voor gebruik, bovenop de standaard kosten voor de internetverbinding. Bij Tele2 kost Plume je €5.

In ruil daarvoor belooft het Mesh netwerk simpele en perfecte dekking in huis. Daarnaast krijg je toegang tot een bepaald aantal functies om het netwerk te beheren. Denk aan parental control zoals we dit kennen van vele bestaande systemen, maar Plume kent ook een soort AirBNB modus. Daarbij krijgen gasten internet toegang en eventueel toegang tot printers, Sonos speakers etc. Alles wordt beheerd vanuit een Android of iOS app. Plume noemt het systeem ‘adaptive WiFi’ .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.